Rastelli szerelvények - VL Szivattyújavító Bt.

A Rastelli golyóscsapok egyik specialitása: a hollandis golyóscsap

2018.04.11.

A speciálisnak tekinthető hollandi csatlakozású Rastelli golyóscsap az egyik legkedveltebb termék a webáruházunkban. Szeretik a mesterek és szeretik az egyéni felhasználók is. Nem csoda, hihetetlenül praktikus, tartós és megbízható. Most a Rastelli hollandis golyóscsapját mutatjuk be>>

Akár öntözőrendszer telepítéséről, akár fűtés- vagy vízvezeték-rendszerről van szó, a Rastelli hollandi golyóscsapok mindenütt megtalálhatóak.

De miért szeretjük annyira a Rastelli hollandis golyóscsapot, mitől olyan tökéletes?

- Széles körben felhasználható. Így egyáltalán nem lehetetlen, hogy akár az ön otthonában megtalálható belőlük néhány darab, akkor is, ha ön esetleg éppen nem szivattyúzásra szakosodott, de nem is egy ipari létesítményt üzemeltet.

- Korszerű. Hiszen a Rastelli golyóscsap, vagy gömbcsap, az egyik legmodernebb megoldás például a vízmennyiség szabályozására.

- Rendkívül gazdaságos. A Rastelli golyóscsap nevét a félgömb alakú záró elemről kapta, mellyel szabályozható a rajta áthaladó víz mennyisége. Továbbá természetesen el is zárható vele a víz.

- Igényes, precíz kialakítású, tartós. A Rastelli golyóscsapokban rézből készült, krómozott és nikkelezett golyó gondoskodik a precíz zárómechanizmusról, a csapszár és a súrlódásmentes gyűrű pedig a tartósság érdekében teflonbevonatot kapott.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor a különlegességük tovább növelhető a hollandi kialakítással. Ezért:

- Szűkítés nélkül is. A hollandi kiváló, szűkítés nélküli csatlakozást biztosít.

- Könnyen bontható. Egyszerűen szerelhető, könnyen beépíthető és bontható alkatrész, melyet gyakran vesznek elő akkor, ha oldható kötésre van szükség. Ha tehát kiemelt szempont a könnyű bonthatóság, akkor jön el a hollandi kivitelezés ideje.

- Erősebb, ügyesebb a hagyományos csapoknál. Ezért ezek a csúcsminőségű, erős csapok bátran ajánlhatóak a szivattyúzásban nem jártas háztulajdonosoknak is.

Nem véletlen tehát, hogy szinte mindenki ismeri, és szereti a gyönyörű, igényes kialakítású, mégis rendkívül praktikus és gazdaságos Rastelli golyóscsapot. Hollandi kivitelben még inkább tökéletes megoldás lehet a legtöbb fűtés- és vízvezeték-szerelési feladatra. Válassza ön is bátran!

Ha pedig dilemma előtt áll az ügyben, hogy hollandi, vagy hagyományos golyóscsapra van szüksége, keresse fel szivattyú-szakértő kollégáinkat, akik tanácsadási igénye esetén is szívesen a rendelkezésére állnak!

vissza