Rastelli szerelvények - VL Szivattyújavító Bt.

A víz mindig lefelé folyik? Nálunk nem!

2018.08.05.

Nyilvánvalóan nem kívánunk a fizika törvényeivel vitatkozni. Ha a víznek szabad folyást engedünk, nem kérdéses, hogy merre indul.

Amikor azonban egy épületben víz- és csatornarendszert kell kiépíteni, akkor célravezető rávenni a vizet a megszokott irány elhagyására. Ebben lehetnek segítségünkre a Rastelli réz idomok, melyek méretüket és funkciójukat tekintve olyan széles választékban állnak rendelkezésre, hogy a víz döbbenten változtat irányt akár többször is az építtető kívánsága és a kivitelező szakértelme alapján.

Első lépésben azzal szembesül, hogy az út keskenyebb lett, egy réz szűkítőnek köszönhetően kisebb résen kell átáramolnia. A kivitelező tudja, milyen szűknek kell lennie a csőnek, ahogy azt is, hogy a megfelelő méretű réz idomot megtalálja nálunk.

Ha a csővel kanyarodni szükséges, akkor a könyökök sietnek segítségünkre. Külső-belső és belső-belső változatot is kínálunk, természetesen szűkített kivitelben is. Ennek köszönhetően a víz derékszögben kanyarodva halad tovább.

Mire megszokhatná, hogy számára sincs egyenes út a végcél felé, újabb meglepetés éri: el kell ágaznia. Ráadásul nem mindig elég, ha ezután kétfelé folyik – ehhez egy réz T-idom segíti hozzá –, a termékpalettánkban szereplő réz kereszt egál T-idom vagy az 5-ágú réz idom képes több ágra is szétválasztani.

Amikor azt gondolná, hogy nemsokára megérkezik, akkor kiderül, hogy hosszabb útja lesz: réz menetes csődarab és csaphosszabbító gondoskodik arról, hogy mindenhová eljusson, ahol a jelenléte nélkülözhetetlen.

Ha azonban az eddigi újdonságokon felbátorodva öntörvényűen akarna folyni egy nem kívánt irányba, réz kupak vagy réz dugó állja az útját, így kénytelen mindig a megfelelő helyen rendelkezésre állni.

A víz megtervezett útjának betartásáról, ezzel együtt a víz- és csatornarendszer hibátlan működéséről a kivitelező szakember mellett a réz idomok gondoskodnak. Az idomok kifogástalan minőségét a Rastelli, széles választékukat, megfelelő ár-érték arányukat, azonnali elérhetőségüket pedig szivattyú webáruházunk biztosítja.

vissza