Ezekért a réz idomokért Ön is odáig lesz!

2020.06.06.

Nálunk, a szivattyuwebaruhaz.hu csapatánál, vagy ahogyan a köznyelvben meghonosodott elnevezés ismeri, „a szivattyúsoknál”, már-már szinte szállóigévé vált egy bizonyos mondat az apró pici kiegészítőinkről, amelyekre méltán lehetünk és vagyunk is büszkék.

„Idom, cső, csap, szerelvény vagy bilincs, hiánycikk nálunk biztosan nincs!” – hangzik a bűvös mondat, amelyből jól látszik, hogy profilunk szerves részeinek tekintjük az akár több százezer forintos nagygépek mellett a szivattyúzási kiegészítőket, alkatrészeket, idomokat vagy szerelvényeket – nevezzük is őket bárhogyan ezek közül.

Az évek hosszú sorának eltelte után pedig ez a bizonyos kedves kis mondat jóval tovább bővülhetett, hiszen számos más szivattyú-kiegészítővel is foglalkozunk. Szivattyú-alkatrészeink között pedig kiemelten fontos szerepet kapnak a réz idomok.

Legyen szó külső vagy belső mentes réz idomról, egyenes réz idomról, réz T-idomról, réz könyökről, réz karmantyúról, réz külső- vagy belsőmenetes hollandi idomról, réz szűkítőről na és a méltatlanul utolsó helyen emlegetett réz közcsavarról, a legkisebb de legfontosabb közlegényről, a szivattyúzás Nemecsek Ernőjéről – no és, persze a stáblistát még tovább is sorolhatnánk, de itt most a cikk rövidsége miatt csak a főszereplőket említjük meg – mindegyik a kedvenceink közé lopta magát. Nemcsak a szivattyú-szakértőknél, hanem kedves ügyfeleinknél, törzsvásárlóinknál is. Legyen az a réz idom egy egyenes réz idom, kereszt réz idom, normál vagy szűkített réz idom, kupak, dugó, gyűrű, menetfordító, csaphosszabbító, cső vagy csődarab, biztosan ön is hamar megkedveli majd!

Elmondhatatlanul, azaz leírhatatlanul örülünk tehát annak, hogy milyen elsöprő karriert futottak be nálunk ezek a kedves kis réz idomok, akikről már számos kreatív, híressé vált kis leírás, szöveg született az évek hosszú során. Mi másra is biztathatnánk itt most tehát önt, mint arra, hogy ha eddig esetleg méltatlanul mellőzte volna a kedvenceket, ismerje meg ön is a réz idomok csodálatos világát, és ha van kedve, vigye hírünket egy-egy kedves, vicces szöveg megosztásával a közösségi oldalakon!

vissza