Blog

Visszacsapó szelep – a nélkülözhetetlen társ

2019.06.07.

A visszacsapó szelepre bárhol szükség lehet, hiszen a víz-, gáz- és fűtésszerelés, sőt még a légtechnika területén is használják a szerelő szakemberek. De, ha egy kicsit távolabb akarunk menni az épületektől, akkor csak egy autót kell megnéznünk és ott is találunk visszacsapó szelepet. A visszacsapó szelep készülhet fémből, de akár PVC műanyagból is.

tovább

Gondolta volna, hogy a csapok és szelepek világa ennyire gazdag és különleges?

2019.05.18.

Ha egy nőt ékszerboltba kísér a vőlegénye, a hölgyet közismerten megbabonázza a sok arany, drágakő és gyémánt csillogása, így a vásárlás jócskán elhúzódik. De mi okozhat hasonló élményt a férfiak számára?

tovább

Csökkentse a nyomást profi nyomáscsökkentővel!

2019.03.27.

Ahogyan a mindennapi életben, úgy a szivattyúzásban is sokszor nehéz megtalálni a mértéket, elérni, hogy ne legyen túl nagy a nyomás.

tovább

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni sövényvágó vásárlása előtt?

2019.02.25.

Végigsétált a házhoz vezető keskeny betonúton. A telket három oldalon gondosan nyírt sövény takarta el a kíváncsi pillantások elől. Vajon mennyi időt tölthetnek kertrendezéssel? – töprengett.

tovább

A kerti csapok titkai

2018.12.15.

A kert legizgalmasabb része a nyársalásra, grillezésre kialakított hely. Nagyon jó kis kerti partikat lehet rendezni, ha ki tud építeni az udvaron vagy a kertben olyan pihenőhelyeket, ahol a barátait vendégül tudja látni.

tovább

Egy regényes elnevezés mögött megbújó nemes egyszerűség: a hollandi

2018.11.11.

A hollandi a németek közvetítésével érkezett hazánkba, így néha még ma is hollandernek nevezzük. Az mégis bizonyos, hogy ez a nagyszerű találmány egy holland műszerész agyából pattant ki, akinek a neve nem, csupán a nemzetisége maradt fenn az emlékezetben.

tovább

Ezer szelep, egy se felesleges!

2018.10.11.

Az ember azt gondolná, hogy a szelep csak egy apró alkatrész valami hétköznapi berendezésben. Vagy még azt sem, hiszen nem szokásunk szelepekről gondolkozni.

tovább

Rastelli a biztonságért

2018.09.03.

Ha Rastelli, akkor réz biztonsági szelep.

tovább

A víz mindig lefelé folyik? Nálunk nem!

2018.08.05.

Nyilvánvalóan nem kívánunk a fizika törvényeivel vitatkozni. Ha a víznek szabad folyást engedünk, nem kérdéses, hogy merre indul.

tovább

Minden jó, ami Rastelli

2018.07.07.

Létezik egy márka a golyóscsapok piacán, amely egyszerre szimbolizálja a minőséget, a megbízhatóságot és a vásárlóbarát árat. Ez a márka a Rastelli.

tovább