Blog

Egy regényes elnevezés mögött megbújó nemes egyszerűség: a hollandi

2018.11.11.

A hollandi a németek közvetítésével érkezett hazánkba, így néha még ma is hollandernek nevezzük. Az mégis bizonyos, hogy ez a nagyszerű találmány egy holland műszerész agyából pattant ki, akinek a neve nem, csupán a nemzetisége maradt fenn az emlékezetben.

tovább

Ezer szelep, egy se felesleges!

2018.10.11.

Az ember azt gondolná, hogy a szelep csak egy apró alkatrész valami hétköznapi berendezésben. Vagy még azt sem, hiszen nem szokásunk szelepekről gondolkozni.

tovább

Rastelli a biztonságért

2018.09.03.

Ha Rastelli, akkor réz biztonsági szelep.

tovább

A víz mindig lefelé folyik? Nálunk nem!

2018.08.05.

Nyilvánvalóan nem kívánunk a fizika törvényeivel vitatkozni. Ha a víznek szabad folyást engedünk, nem kérdéses, hogy merre indul.

tovább

Minden jó, ami Rastelli

2018.07.07.

Létezik egy márka a golyóscsapok piacán, amely egyszerre szimbolizálja a minőséget, a megbízhatóságot és a vásárlóbarát árat. Ez a márka a Rastelli.

tovább

Rastelli alapok: golyóscsap KB és BB verzióban

2018.04.11.

A Rastelli golyóscsapok jellemzőit és számtalan előnyét napokig lehetne sorolni, de most csak a legfontosabb és leglényegesebb tudnivalókat szedtük össze egy könnyed kis olvasásra.

tovább

A Rastelli golyóscsapok egyik specialitása: a hollandis golyóscsap

2018.04.11.

A speciálisnak tekinthető hollandi csatlakozású Rastelli golyóscsap az egyik legkedveltebb termék a webáruházunkban. Szeretik a mesterek és szeretik az egyéni felhasználók is. Nem csoda, hihetetlenül praktikus, tartós és megbízható. Most a Rastelli hollandis golyóscsapját mutatjuk be>>

tovább